Beoordelingen van Plaza Cinco Heiloo

Recente recensies van Plaza Cinco Heiloo

4 sterren na 105 reviews

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburger, rijkelijk belegd!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gekozen voor de schnitzel met champignonsaus. Was prima, ruim voldoende en lekker. Groenten, friet, salade mayonaise,dressing, warm broodje. Complete maaltijd dus. Goed warm bezorgd op afgesproken tijdstip.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En fijn op de gewenste tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed verzorgd uit, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden Carpaccio salade, maar helaas was de sla niet gewassen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta gamba had niet veel smaak. En de prijs was niet in verhouding. Overige gerechten waren goed.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een foute keus gemaakt. De maaltijd bestond uit kip, patat en kroepoek en geen groente. Dat is naar mijn smaak een afrader en niet voor herhaling vatbaar.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt thuisgemak !!!! Goede saté en krokante friet! Zeer tevreden!!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime portie Bezorging keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn heel goed bezig.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zag er prima verzorgd uit en werd snel besteld. Patat, saus en salade voldoende aanwezig en lekker. Hamburger zwaar doorbakken en daardoor droog. Spareribs waren erg taai en leken gefrituurd te zijn(?)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

we hebben lekker gegeten. de buurtjes

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd keurig rond afgesproken tijdstip gebracht. Het was mog goed warm. Alleen bij de maaltijdsalade vis moest je de paling zoeken en de tonijn zat er helemaal niet in. Wel ruim genoeg zalm en gamba's .

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door een een of andere computer storing kwam de bestelling veel later binnen.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende tournedos met Stroganoff saus! #aanrader Salade met dressing prima, lekkere patatten, alleen de groentes mogen wel wat 'spannender'.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en overdadig.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er allemaal heel verzorgt uit,aar de hot spareribs waren dusdanig zout dat ze niet te eten waren. Rest van het eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heiloo, 18.07.2019 Goedemorgen, Ik geef maar één ster omdat ik nog niet gegeten heb omdat de maaltijd nog niet bezorgd is. Want: uw systeem aanvaard alleen de keuze "snel" of " 21.00 u". Via het informatievakje heb ik (na telefonische vraag) de bestelling gesteld op 18 juli om 19.00u. Ik verwacht dat dit goed zal gaan op basis van eerdere ervaring. U zou uw systeem hierop aan te passen

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk genoten van jullie gerechten. Bezorging keurig op het gewenste tijdstip, royale porties en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vanaf beging van Thuisgemak ,maaltijden bij jullie besteld, heerlijk !

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen via de website. Op de aangevraagde tijd werd alles keurig bezorgd. Erg lekker en genoeg.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima,voor herhaling vatbaar

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd ,heerlijk gegeten. Van alles ruim voldoende en warm bij aankomst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. Gr.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten spareribs hadden misschien iets langer gemogen was nog moeilijk van bot te krijgen

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goed warm! En op tijd bezorgd door aardige jongelui! Jammer dat jullie niet in de Egmonden bezorgen, zegt een familielid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging, en het eten was super!!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas misten we de kruidenboter dit keer. Wel twee bakjes mayonaise, wat misschien wat overdreven was ;-) Verder was carpacciosalade weer heerlijk!

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen. Bezorging keurig op tijd. Kwaliteit van de gerechten is goed, royale porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten niet lekker warm deze keer en driekwartier te vroeg bezorgd. Ben ik niet gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden een deel van de saté wat lauw en het zou fijner zijn als het eigeel op de rauwkost niet slap zou zijn. Alles zat onder het struif.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vissalade: Het valt ons op dat de salade minder gevuld zijn. Gisteren bv geen tonijn en weinig smaak aan de vis.. Er zit steeds minder bij, geen lekker broodje uit de oven met knoflookboter bijvoorbeeld. De prijs wordt wel steeds hoger. Dit hebben wij overigens al eerder gemeld. Bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig het gerecht van de week. Gevarieerd en altijd weer erg lekker! En keurig op tijd bezorgd.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de hartige taart heel erg zout, Dat was jammer. andere keren is het altijd heel goed bevallen dus geen reden om niet meer te bestellen.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een vissalade besteld maar het valt mij op dat de prijs steeds hoger wordt en de hoeveelheid minder. Broodje gesneden met knoflookboter erop mee gebakken is nu ook een ongesneden broodje geworden met losse knoflookboter. Gaat jammer genoeg achteruit! De salade zelf is nog steeds lekker, het gaat met name om garnituur, prijs is wat mij betreft nu aan de bovenkant gekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en een keurige bezorger die op tijd zijn werk kwam doen , ik zeg een absolute aanrader in Heiloo e.o. !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de lasagne aangebrand. De asperges soep was lekker. Dit is de eerste keer dat er wat aan het eten mankeerde....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijdsalades met overheerlijke frieten erbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté. Wel heel erg veel, 1 portie is echt genoeg voor 2.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets meer aan veranderen. Is prima zo!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om vis zonder vissaus gevraagd. Volgens mij heb ik wel degelijk de vissaus gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk shared Valentijnsdiner en stipt op tijd bezorgd! ??

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd! Heel tevreden.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio is van zeer goede kwaliteit! Complimenten! Jammer dat het stokbrood er niet meer bijzit, maar al met al heerlijk gegeten!!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb ervan genoten.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was heerlijk en de porties overweldigend groot. De bezorgtijd van 1,5 uur(!) voor een koude salade is echter veel te lang....

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd erg te spreken over thuisgemak van plaza Cinco. Deze keer kwam echter de helft van het eten een half uur later dan aangegeven, was het broodje niet afgebakken, en kwam de andere helft van het eten een kwartier later dan de eerste helft. Daarnaast zaten er deze keer geen servetjes, tandenstokers en pepermuntjes bij en zaten er in mijn salade geen olijven. Maar misschien is dat wel een verandering in concept/ recept. Jammer, hopelijk is het de volgende keer weer de kwaliteit die we van ze kennen!

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd werd snel bezorgd, alles was goed warm. We hebben heerlijk gegeten en zijn erg tevreden!

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goed eten en keurig optijd! Alleen kloppen de ingrediënten van de geitenkaassalade niet helemaal, wat er op de website staat zou er ook in moeten zitten. Er stond met zongedroogde tomaat, honing en cashewnootjes. Er zaten gewone tomaten en pecannoten in, geen honing. Evengoed heerlijke salade.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd lauw bezorgd , dat was jammer. Het was gelukkig Chili con carne, dus konden we het zelf makkelijk opwarmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat het broodje en en de kruidenboter er niet bij zaten

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Top verpakt. De hoofdgerechten vacuüm verpakt. Was alleen erg veel voor twee personen! Het voorgerecht was net een hoofdgerecht! En dat terwijl we redelijk grote eters zijn. Al met al een tweede keer meer dan waard en een aanrader.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, na mijn online bestelling was de maaltijd er binnen 15 minuten, dat was super! Carpaccio salade was zelf erg lekker alleen was de patat die er bij zat lauw en niet goed doorbakken en waardoor het nog slap was, hier heb ik dus bijna niet van gegeten.. zonde en jammer!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangegeven met €20 te betalen, heeft bezorger niet genoeg wisselgeld en ben je verplicht meer fooi te geven dan gepland en blijkt de satesaus ook nog waterig.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten. Prima kwaliteit zoals wij gewent zijn.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten was goed warm, prima porties en werd netjes gebeld dat ze een kwartiertje later kwamen. Zeer tevreden!

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het geheel was goed verzorgd en lekker.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Wat je krijgt voor je geld is t zeker waard. Patatjes en een broodje bij je salade en de salade is een perfecte hoeveelheid! De bezorger is ok een aardige jongen! Hier kunnen heel veel jongeren wat van leren! Het duurde alleen zondag avond wel iets langer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en ruime hoeveelheid. Werd keurig op t afgesproken tijdstip bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en van goede kwaliteit

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd gebracht

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere kipsaté !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk warm en werd optijd bezorgd. Bestelling was ruim voldoende voor de 3 personen waar ik voor had besteld. Kortom tevreden en zullen zeker nog eens bestellen.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om een medium gebakken biefstuk, maar was behoorlijk rauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I.p.v. salade een grote zak patat bijgevoegd?

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De porties zijn groot genoeg. Wij hebben wel klein puntjes van kritiek. In de omschrijving had ik vermeld dat wij geen gamba's wilden in de pasta, maar juist meer zalm. Dit had ik ook nog telefonisch gemeld en er zou op gelet worden. Helaas, dat was niet gebeurd. Ook zou er in het kader van de overvloed aan plastic opgelet kunnen worden of er zoveel kleine bakjes mayonaise, kruidenboter en dressing bijgeleverd moeten worden. Het eten is voor herhaling vatbaar.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbrak de kroepoek. Verder was de maaltijd prima

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ?

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde kipsaté viel ons tegen. De stukken waren groot en soms net niet gaar. Wij waren erg teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 70 min voordat het eten er was., en het was gewoon niet echt lekker. Helaas kunnen wij het niemand aanraden...

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer prima! Alleen erg jammer dat t zo lang duurde. Hebben er 45 minuten langer dan de gerekende tijd op gewacht. Vanwege onze trouwdag besloten we iets te bestellen en dit thuis met onze twee jonge kinderen te eten.. (en vlak voordat mijn man weer naar Duitsland vertrok voor zijn werk. ) dit liep nu wel aardig in de soep..?

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie verse producten, die patat vind ik echt om te smullen, alles goed op smaak en zeker niet onbelangrijk : keurig op tijd gebracht door een vriendelijke jongeman

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk gegeten. top.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De dubbele snitzel was niet helemaal gaar, maar voor de rest helemaal top????heerlijk en genoeg. Met heerlijke groenten en zalige saus. ook de tijd zoals afgesproken

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

deze keer de worteltjes niet erg gaar. Een beetje bite prima maar dit was wel erg... Verder prima

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Prima kwaliteit

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! We hadden de varkenshaassate en de vissalade. Beide waren echt verrukkelijk!!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen tonijn in de vissalade (vergeten?). maar het was evengoed heerlijk!

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten voldoende can alles

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, beide gerechten prima verzorgd en heerlijk van smaak.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed. Hoeveelheid is minder geworden dan eerst maar genoeg. Gewoon tevreden!

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker