Beoordelingen van Plaza Cinco Heiloo

Recente recensies van Plaza Cinco Heiloo

5 sterren na 398 reviews

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was boven verwachting goed! Heel erg smakelijk, complimenten voor de kok en alles was goed warm! Wij hebben er erg van genoten,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten. Thanks!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam 20 minuten later waardoor het afgekoeld was, wat de kwaliteit niet ten goede kwam. Gelukkig hebben we een magnetron. In deze tijd van navigatie systemen is te laat komen niet nodig.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, tip: portie vis was wel wat klein, misschien 1 grotere vis dan ipv 2 kleine of een extra kleine vis erbij. Als er dan een euro bijv bij moet, dan betaal ik daar voor. Sate was heerlijk, burger ook, enkel de burger was behoorlijk rauw van binnen. Iets meer doorbakken kan geen kwaad. Keurige tijdige bezorging en net verpakt, saus en rauwkost prima!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten .Deze x snitzel en sate, prima. Lekker warm en keurig op tijd,TOP.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na goede ervaringen in het verleden, nu toch echt teleurgesteld. Om te beginnen moesten we bijna 2 uur op onze bestelling wachten. Toen we om 18:30 bestelden, was de eerste bezorgmogelijkheid 18:30. Vlak na de bestelling werd de bezorgtijd door jullie aangepast naar 20:00 uur. Niet blij mee, maar a la. Helaas werd onze bestelling echter pas om 20:25 bezorgd. Verder bevatte het pastagerecht dat ik wel vaker besteld heb, dit keer geen snippertje groente. Smaakte ook nog anders. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bestelling. Er zit zoveel in de salade dat ik er 2 dagen van eet. Diner & lunch hihi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima verzorgd. Tijdige bezorging. Vtiendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was heerlijk en ruim voldoende en de bezorging prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de hamburger er vet het droop er aan alle kanten uit. Ik heb hem al eerder gehad en toen was hij perfect. Je kon hem nu niet eten zonder te lekken op je kleding en je handen waren helemaal vet ondanks dat ik de twee helften apart op eet. De rest van de bestelling was prima en ruim voldoende. Met vriendelijke groet, Maria Paape.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het heerlijk. Keurig verpakt en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Tournedos en pasta met kip besteld. Beide gerechten waren top. Ook lekkere salades, stokbrood en friet erbij. Gewoon top.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is áltijd goed. Bestel graag bij hun. Nu voor het eerst een kindermenu: was ook weer een groot succes door de spekjes voor de kinderen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten gisteren ruim 20 later dan afgesproken, was de friet zeer doorbakken en al het eten lauw. Jammer, want er hebben al vaak lekker bij jullie gegeten.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom supergoed! Alles goed op temperatuur en perfect van smaak!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke maaltijdsalades en zo goed die doorgebakken frites. Ook de hamburger viel goed in de smaak!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed verzorgd ik had geen zout Toevoeging aangevraagd en nergens zat er ook zout op en dat is geweldig. De bezorger was ook op tijd dus konden Heerlijk genieten van ons avondmaal. De portie 's waren groter dan verwacht dus de volgende dag er ook. nog lekker van genoten.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect value for money! Flinke, mooi sappige hamburgers met salade en goede frieten lekker warm afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijdsalades en lekkere doorgebakken verse frites erbij. Echt een aanrader

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we fantastisch gegeten thuis van plaza’s special. Eten meer dan goede kwaliteit : een topper. Hygiënisch verpakt, goed warm en op de afgesproken tijd! Complimenten en dank voor deze ervaring.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn mening is dat ik de groente in de pasta gamba miste.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!! Heerlijk gegeten vooral de vele frites en sausjes keurig apart verpakt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de tonijn en carpatio maaltjd salades waren heerlijk! brood en patat erbij had niet nodig geweest maar wel lekker. het was een heel bord vol. netjes verzorgt en verpakt. voor herhaling vatbaar!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging en de service waren top. heerlijk gegeten! en meer dan genoeg! zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wasweer te gek het eten super lekker

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur na het afgesproken bezorgingstijdstip telefonisch contact opgenomen om te informeren waar mijn eten blijft. Spoedig daarna werd mijn bestelling bezorgd. Het zou charmanter geweest zijn als ik op voorhand over de vertraging geïnformeerd zou zijn. Daarnaast verbaast het mij dat verschillende tarieven gehanteerd worden afhankelijk van de betaalmethode (pin/iDeal/creditkaart). Ik meen mij te herinneren dat in NL een prijs all-in dient te zijn (wettelijk verplicht). Voorts heb ik gesmuld van het eten want het was smaakvol, warm en zeer uitgebreid. Kortom, het was een feestje!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend bestelsysteem met meldingen naar klant, uitstekende maaltijd en maaltjdverzorging, keurige bezorging. Voor herhaling vatbaar!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede bezorging! Heerlijk zo’n warm knoflookbroodje erbij. Een aanrader om hier te bestellen.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diverse keren bij u besteld en elke keer is het gewoon erg goed!! Gewoon fantastisch👍

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het menu smaakte heerlijk en was ruim voor de. Er was een klein foutje ze waren de mayonaise vergeten er bij te doen wat de kinderen jammer vonden.. GRTjes Maria

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk ! Al is de hoeveelheid patat voor ons te groot

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig, de bezorging keurig op tijd, patat heerlijk warm en de gasten hebben ook genoten van het eten. PERFECT!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. De hoeveelheid was voor mij voldoende en alles smaakte prima. GRTjes Maria

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend, flinke portie.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker. Alleen wel teveel. Maaltijd salade carpacio kon 2 dagen gegeten worden. Carpacio was wel erg dik gesneden maar deed aan de smaak niks verkeerd! Kip spareribs de naam is niet wat het is, het zijn kippen dijen maar erg lekker. Porties zijn groot, achteraf kun je met 4 personen eten van 2 gerechten. Dus een volgende keer zouden wij dus minder bestellen. Het is goed warm bij aankomst en qua bezorgtijd ook de aangegeven tijd aanwezig. Wij bevelen het zeker een ander aan!!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en lekker eten zoals gewoonlijk.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker helaas nu de patat "dubbel" gebakken en erg donker en hard. Bezorger veel later, normaal geen probleem maar telefoontje was fijn geweest. Wel nette bezorging en warm eten en vlees erg lekker.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburgers waren niet lekker, smaakten niet lekker, er lag vnl. Veel op, Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk, ruim voldoende en goede kwaliteit.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super verpakt, kwam tijdig + 15 minuten, op juiste temperatuur aan, en het smaakte geweldig !!!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, goed verzorgt en heerlijk gegeten!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld en betaald via internet. De Geplande bezorgtijd klopte. Drie heerlijke gerechten, die keurig verpakt en goed warm geleverd werden. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zwarte streepjes/dingetjes op de twee gamba’s. Darmkanaaltje? Voor de rest weer super lekker.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanouds weer een heerlijk maal!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal goed

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. We kregen het warm binnen en op de minuut opt tijd! Top service!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk,heerlijke maaltijdsalade met vis, heerlijke warme patat, zeer vlug bezorgd, PERFECT!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldige service en eten is zo lekker. Ik kijk ernaar uit om alle gerechten te proberen.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was naar volle tevredenheid

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna alles was lekker, maar met name De salades veel te veel. Allen de patat frites waren donkerbruin en teveel doorbakken

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn vrouw heeft gisteren 2 maaltijden bij u besteld om 17.30. Daarna ontvingen we een bevestiging dat de bezorging om 18.30 zou plaatsvinden. Echter u kwam pas bezorgen na 19.00 uur. Als het wat later wordt zou u ook even kunnen bellen, of een mailtje sturen met uitleg of gewoon sorry zeggen. Dan het eten, de schnitzel was heerlijk, aan de kip zat geen smaak. We hadden er meer van verwacht. vr.gr. Jan Pieters

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al met al keurig verzorgd. Spareribs waren echter wel erg weinig gemarineerd en zat veel vet aan het vlees. Bezorging was bijna 25 minuten later dan verwacht.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk te bestellen en verder keurig afgeleverd. Heel tevreden en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na meer bij jullie besteld te hebben,is deze bestelling het minst,nu waren we niet tevreden. Alles was koud,de asperges kwamen net uit de koelkast zo koud.patat was nu slap en te zout. Heel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al het eten was goed bereid en genoeg voor 2 personen . Heb er wel soep bijbesteld want dan was het net iets te weinig maar zijn grote eters.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging, en het eten was weer super. Een echte aanrader.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, tournedos was perfect gebakken, zeebaars was top en de saté was ook heerlijk.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en meer dan genoeg.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, leuke combinatie van gerechten en keurig ook tijd bezorgd

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon weer heerlijk, jullie zijn toppers 👍

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi kok en bediening, Wij hebben net onze plaza special opgegeten en zitten nu in het ondergaande zonnetje voor onze caravan nog even na te genieten van een capacino en een kopje thee uit eigen keuken. Wij hebben heerlijk gegeten en alles was nog goed op temperatuur. Hebben wel in “Corona volgorde” eerst de warme hoofdgerechten en toen de koude voorgerechten op gegeten. Hopen dat we in onze zomervakantie weer bij jullie in het restaurant kunnen eten.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer verrukkelijk en keurig op tijd!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, we hebben met z'n 4-en heerlijk genoten van de maaltijden.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van de Plaza's special.en de Hollandse Garnalen en Huisgerookte zalm. Het was weer smullen.net uiteten maar dan thuis.👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan er geen genoeg van krijgen :D

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger besteld , super lekker

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam op tijd en was warm en goed verpakt alles was erbij wat je nodig had bij het eten. Goed verzorgt.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd en we hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk shared deining besteld en het was heel smakelijk en voldoende. Wat warm moest was goed warm en heerlijke frietjes.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje carpaccio besteld. Kwam keurig op tijd en zeer rijkelijk belegd! Smaakte heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was top !

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht en het eten was weer heerlijk.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed en lekker. De bezorging was ook heel goed en keurig op de gevraagde tijd. Een aanrader.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Well prepared and outstanding delivery service! Each meal prepared with care! Thank you for service and professionalism.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom prima verzorgd. Smakelijke salade geitenkaas met voldoende verse patat. Voor herhaling vatbaar. Ruim op tijd bezorgd!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren dit keer minder, er zat erg veel nogal vet vlees aan , jammer

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste alleen een beetje de verse groenten,er zaten alleen champignons in. Maar de smaak was uitstekend

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de lekkere salade al miste ik wel de grote stukken kaas zoals de vorige keren.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gevraagd om andere groente bij de schnitzel, heerlijk vervangen door champignons enz We zijn groot fan van jullie eten..

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Royale porties, heerlijk verse en smaakvolle gerechten. Warm bezorgd met allerlei extra's. Klasse!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en prima eten 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer SUPER! bestelling kwam keurig op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Patat graag wat minder zout!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patatten heb ik wel eens beter gehad

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ontzettend lekker gegeten met ze allen. De wortelcake was verrassend smakelijk. Daar zou ik het recept wel van willen :)

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en goed georganiseerde bestelling! Eten is mooi verpakt en heel goed van temperatuur. Klasse!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, keurige bezorging

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat en groenten en sauzen erg goed Ook goed warm. Vlees : tournedos goed warm Vlees echter.pezerig helaas niet mals . Spareribs helaas lauw en erg veel vet aan het vlees

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit heel goed alle producten warm en keurig verpakt

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk gegeten en alles werd heerlijk warm en uiterst verzorgd afgeleverd. Een aanrader en voor herhaling vatbaar!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu om te delen voor 2. Het was superlekker! Besteld voor 18.30. Was er precies op tijd Wij hebben gesmuld!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superattent het moederdagcadeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd en weer meer dan voldoende eten van een uitstekende kwaliteit! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze kinderen hebben ons verrast met een thuisdiner, voor Moederdag.Het was prima verzorgd, zag er prachtig uit en was heerlijk Wel erg veel dressing bakjes, maar beter zo dan andersom.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten meer dan voldoende. Snelle bezorging en een leuke moederdag presentje. Aan alles was gedacht servetten,tandenstokers en een pepermunt toe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Kwam lekker warm aan en er was voldoende! Goede verhouding. Vriendelijke bezorger!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk! Oosterse-maaltijdsalades. Wederom te veel maar dat komt morgen wel goed. De lieve Merci als toevoeging voor Moederdag ook lief. Blijf reclame voor jullie maken maar hoop echt gauw weer bij jullie "binnen"te kunnen eten.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden aspergesoep en een aspergemaaltijd! Heerlijk gegeten! Ruime porties. De hollandaise saus vonden wij wat te dun! Maaltijd wordt netjes en op tijd aangeleverd!! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit, goede proporties. Absolute aanrader !

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi Het was super lekker maar veel te veel ! We hadden allerdiepste een andere maaltijdsalade Tip: het broodje kan achterwege blijven , vanwege de patat wil je de patat niet koud laten worden . De maaltijdsalades kunnen wel voor twee personen zoveel was het. Het smaakte fantastisch!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren goed. Wel moesten we door drukte langer wachten maar dat was het zeker waard👍🏻

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het mooie iets te veel olijfolie over de pasta, maar wel ontzettend lekker. De kip die bij de pasta zat was ook heerlijk mals.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd, super! Heerlijk gevarieerd shared dining gegeten. Goed verzorgt. Ben alleen vergeten om een fooi te geven. Dit gaan we alsnog overmaken 😁

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk... echt een aanrader

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade's!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect geregeld, eten geweldig

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend 👍

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten en ruim voldoende

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aanraden van een vriendin de tournedos besteld. En die was idd verrukkelijk

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Na een lange wandeling kwamen we later thuis, wat een luxe toen het eten werd gebracht. Het ziet er heel erg verzorgd en mooi uit, daarmee steekt Plaza met kop en schouders uit boven onze andere ervaringen. De porties zijn ruim en smakelijk, de Hamburger is echt een topper

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Sterkte nog in deze tijd. Misschien dat jullie vanavond een positief bericht krijgen van Rutten Groetjes Bert en nieske

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Goed verzorg en genoeg eten

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke maaltijd en zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Bestelling kwam stipt op tijd! Heel gezellig zo'n shared dinning! En zulke lekkere gerechtjes! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Asperge gerechten: Een extra eitje bij beide gerechten was welkom geweest en asperges waren aan de harde kant. Maar best wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hollandse garnalen en de huisgerooktezalm met salade en brood. Ook een aanrader,het was weer smullen.Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super,Hollandse asperges met Ham en salade,echt een aanrader.ook de Asperges met zalm echt lekker.het is een heerlijkheid.het was weer lekker uit eten thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat mocht iets minder doorbakken en minder zout, verder alles prima voor elkaar 💪

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De Plaza 's special is absoluut een aanrader. Erg handig als de een meer van vlees en de ander meer van vis houdt. De bezorging was top. Eerst bellen als er wat aan de hand is met de besteltijd: top Monique, dank je wel!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt perfect! Heerlijk gegeten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer ruime porties. Vissalade zelfs voor mij te ruim. Os en Cinco strijden om de 1ste prijs patatkwaliteit. We blijven de wedstrijd volgen.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en voor herhaling vatbaar, succes!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd goed eten, maar de laatste keer hadden ze de carpaccio in de middag al gemaakt. Erg zonde. Het vlees was niet meer mooi rood.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpacio zag er niet smakelijk uit leek wel rosbief veel sla Croquet prima rauwkost erbij heel zuur

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect, heerlijk en uiterst verzorgd. ( t/m tandanstokers en pepermunt) In deze tijd een prima oplossing. Zal het iedereen aanbevelen . Hoop toch wel weer gauw te kunnen genieten van de sfeer bij jullie "thuis". Vriendelijke groet.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was echt super verzorgd en super lekker!!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega veel en het was heerlijk.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer de schnitzel genomen, met champignon saus, heerlijk!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was uitstekend! Op tijd bezorgd. Één opmerking, we bestelden één portie friet met de gedachte dat twee misschien wel te veel zou zijn. De hoeveelheid die we kregen zou hier ruim genoeg geweest zijn voor vier personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alle weer van prima kwaliteit en heerlijk warm bij aankomst. Voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal prima voor elkaar, top!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis uit eten ! Alles erop en eraan Voldoet geheel aan de belofte en wensen. Het was weer heerlijk !!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goed!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Mooi gepresenteerd en grote porties! Aanrader!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een heerlijke, goed bereide, goed verzorgde kortom een uitstekende E maaltijd

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koen kwam een heerlijk warme maaltijd bezorgen. Kwaliteit en hoeveelheid niet" een ruime voldoende "maar super.!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salades prima van kwaliteit, echter de bijgeleverde frtires was erg donker en te zout .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima, alleen het servet en de rest zaten niet in het tasje.......maar heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super hoor, wat makkelijk zo thuis gebracht, heel lekker en keurig op tijd!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Eten kwam warm aan.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging was top. Super dat er werd gebeld dat ze iets later waren. Alle lof !!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en heel veel. Zeer nette bezorging. Ga zo door

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk; heerlijk! Royale porties, even thuis uiteten

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig en precies op tijd! Echte aanrader !!!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd smaakte heerlijk, was goed verzorgd en werd prima op de juiste tijd bezorgd.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig!!! Smakelijk en goed van temperatuur! Tot de volgende keer!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was voortreffelijk, maar het duurde bijna 2 uur voordat we het eten kregen. Het was het wachten wel waard, maar volgende keer liever iets eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tournedos was smakeloos en de stroganoffsaus was ook niet bijzonder. Frites was erg doorgebakken , sommige waren zelfs zwart. Overige gerechten waren prima.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de asperges waren uitverkocht, maar de pasta met gamba's was ook lekker.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, ontzettend lekker.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en we hopen dat we jullie op deze manier een heel klein beetje door deze bizarre tijden kunnen steunen en hopen dat het niet lang meer hoeft te duren dat we gewoon in het restaurant weer gezellig wat kunnen eten. Succes met alles.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten ,goed verzorgd en heel lekker

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een gezellige avond gehad met heerlijke gerechten. Alles werd keurig op tijd geleverd. Voor de wijn hebben we zelf gezorgd.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De asperges met zalm het was heerlijk.carpatio en garnalen salade.super.met broodjes en kruidenboter.Het was echt uit eten maar dan thuis.servetten er bij,het kon niet beter.het is echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, goed warm en meer dan genoeg.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker Voor de paas eten besteld. Dit is de tweede keer dat we hier gingen bestellen. Vorige keer was er al het 1 en ander niet aanwezig Bellen en het werd gebracht. Nu voor de paas weer eten besteld en wat gebeurd er gewoon twee hoofdgerechten vergeten. Hoe dan!!!!! Ik vraag medium tournedos en raad ik heb gewoon rauw. Heb het vlees zo door geschoven naar mijn man. Ik ga hier niet meer bestellen geen sorry niks gekregen. Sorry van de vriendelijke bezorger die was top. Aan de telefoon wordt gevraagd staan ze op de bon dan. Zo klaar mee hier. Anders bel ik toch niet. Patat idd veel zout Had graag gezien net als de vorige recensie dat plaza cinco contact had opgenomen.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. De hamburgers en turkse brood met beenham zijn een aanrader.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lukt niet om 5 sterren te plaatsen, maar dat geef ik jullie wel! Heerlijke maaltijd, snel geleverd

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, net als ik het restaurant zelf. Hartstikke tevreden. Eten was na 1 uur bezorgt, perfect.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sateetjes, spare ribs … frites, salade..... het was allemaal heerlijk! Ook lekker warm toen het werd bezorgd. Uitstekend!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 2e keer dat we een bestelling bij jullie gedaan hebben en wederom hebben we heerlijk gegeten! Echt een aanrader!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een geweldige service. Bedankt.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! We zijn niet anders gewend bij Plaza Cingo 👍👍👍

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, perfect.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende maaltijd en mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste lezer, we hebben genoten. De bezorging had ook 5 sterren geweest maar wij kregen de soep niet geleverd helaas. Vriendelijke groet Edwin Rensen

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes waren te zout. Verder was alles prima in orde

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en prima op tijd! Een echte aanrader!!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfekt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies geleverd op afgesproken tijd alles was goed warm en we hebben echt heerlijk gegeten, er is geen thuisbezorgd die hieraan kan tippen, fenominabel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de vegetarische pasta gekozen. Toen ik hem kreeg had ik het idee dat ik een oosters gerecht had gekregen; roerbakgroenten met een wat bruin uiterlijk, was de pasta geroerbakt met ketjap? Dat vroeg ik me af. Op de kaart staat pasta met spinazie, geitenkaas, pecannoten en tomaat. Dan denk ik dat de spinazie de boventoon voert, in dit gerecht zaten 8 roerbakgroenten en inderdaad ook wat spinazie. Er zaten geen pecannoten in. Ik vond de smaak matig en dit was niet wat ik besteld had, jammer. Onze jongste dochter had het voorgerecht huisgerookte zalm als hoofdgerecht gekozen. Ze wilde dit zonder ei, dit was ook zo geleverd maar ze miste de guacamole, dit zat er niet bij of op. De andere 2 gerechten waren wel prima.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, van de “daghap” tm de tournedos en alles wat daar russen zat, ( hadden bestelling voor vijf personen) ), alles ruim voldoende en geweldig qua smaak, aanrader !

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere lunch en stipt op tijd bezorgd op een veilige manier! Hartelijk dank!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt uitstekend eten en keurige en tijdige bezorging.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super verzorgd en we zullen hiervan zeker weer gebruik maken!!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top eten! Er was genoeg, het was ontzettend lekker en het was er op tijd. Enige hele kleine minpuntje was dat de kok denk ik een beetje uitgeschoten is met het zout over de patat 😅 verder hellemaal top!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker de juiste tijd afgesproken gewoon super

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgde maaltijd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten van Plaza Cinco erg lekker. Het bestellen ging super makkelijk, via een update wordt je op de hoogte gehouden als de bezorger onderweg is. Zeker voor herhaling vatbaar.....

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zeebaarsfilet en in deze barre tijd ook nog precies op het afgesproken tijdstip bezorgd.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd. En lekker gegeten.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke, goedverzorgde, vegetarische pasta! De bezorging was erg vriendelijk en op tijd! Zeker aan te raden.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De visjes waren heerlijk.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uit eten, kwaliteit net als in n restaurant echt top !

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, het werd op tijd bezorgd en was heerlijk warm. Zeker voor herhaling vatbaar, dankjewel en veel succes in deze voor jullie zware tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een hamburger, zeer royaal en lekker en een portie spareribs, normaal. Beide gerechten smaakten prima. Het eten was warm. Frites en salade , dressing en tomatenketchup en mayonaise erbij en prettig geprijsd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en alles super goed verpakt zodat het echt nog warm en vers was. Echt top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgt. Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Melding dat bestelling onderweg is, op tijd gebracht. Goede kwaliteit en veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté en pasta gamba’s gegeten. Het waren ook prima porties. De knoflookbroodjes erbij waren ook erg lekker.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit zoals we gewend zijn Ruime porties Stipte bezorging

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat iets te zout, verder alles super lekker. wat een fantastische hamburger!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een bijzonder aangename en verrassende ervaring dat het geleverde niet alleen zeer smakelijk maar ook overvloedig en bijzonder verzorgd was. Ook bezorging was precies op de vastgestelde tijd. Chapeau.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk uit eten in eigen huis. Bedankt team plaza cinco

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, het was allemaal nog goed warm. De vis was lekker, best lastig om deze goed te krijgen als deze niet direct op het bord kan. Maar top.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en snel! Heerlijk thuis uit eten geweest! Alles uitstekend verzorgd!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze vaste restaurant. Normaal 1 keer per week . Nu dus even niet . Vandaar bestellen en bezorgen . Was prima als vanouds. En bezorgd door Natascha. Nou wat wil je nog meer . We blijven jullie trouw . Tot de volgende keer . Kees Jan en Carla

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was zeer goed

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit ook 5 sterren, sterretjes aanklikken ging niet goed. Eten was heerlijk, wijn lekker gekoeld, bezorging op tijd en zelfs met tandenstokers en pepermuntjes , super!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling en bezorging is goed geregeld. Er wordt ook een bericht gestuurd als het eten onderweg is. Erg fijn. Eten was goed verpakt, warm en smakelijk.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was op tijd. Het was warm. Het was erg lekker. Maar alleen veel te veel

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en echt keurig op tijd. Top!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd, smaakvol en warm. Daarnaast was het meer dan zat. Heerlijk gegeten.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van een Plaza Cinco diner thuis! Vriendelijke bezorging, heerlijke gerechten. De pasta met garnalen en het knoflookbrood zijn een echte aanrader!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo doorgaan. 👌

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd; heerlijk gegeten!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten hadden we toch nog een beetje fiets. Sterkte in deze rare tijd

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten die waren gebracht kloppen niet met wat we besteld hadden. Zuurkool met aardappelpuree was zuurkool met gebakken aardappelen. Dat viel en beetje tegen. Dit is overigens niet de eerste keer dat het niet klopte. Bij een eerdere bestelling zou er bij de stampot een rookworst zitten en werd er een snitzel gebracht. Ook vonden wij de groente in de pasta wat simpel, snijbonen, bloemkool etc. En geen asperges zoals het plaatje doet geloven. We vonden het al met al wel een beetje tegenvallen voor deze prijs. Bezorging daarentegen was helemaal goed, met een grote glimlach!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd gjeleverd. Goed verzorgt en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd. Flinke porties! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het vlees al doordrenkt is door de saus. Ik zou zelf de saus apart gaan serveren. Ik let op mijn suiker en alles en saus is lekker maar niet zo erover heen dat is zonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Saté en Tournedos, compleet met frisse salade en warme broodjes met knoflookboter, dressing en mayonaise werden perfect meegeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk,en aan alles gedacht Tot tandenstokers en pepermuntjes toe Echt een aanrader,ga dit zeker weer doen Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank voor het op de hoogte houden van de tijd van levering, prettige website met mooie foto’s van de gerechten, helpt bij het maken van keuzes!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen is ergens goed in. Bij Team Plaza Cinco zijn ze vooral heel erg goed in het bereiden van een heerlijke maaltijd en snelle bezorging met een lach. DANK!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de spareribs heel droog en zat er weinig smaak aan. De patat was heel erg zout. De bezorging was super: op tijd

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie en Lekkere maaltijden

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Wel veel patat en sausjes. Zeker voor 1 persoon

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd keurig op tijd bezorgd en wij hebben genoten van het heerlijke diner.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd en heerlijk gegeten!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, goede temperatuur, goede bezorging.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer gesmuld!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en veel sterkte in deze moeilijke tijd.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! Zelf de tafel mooi gedekt. Kaarsje, wijntje erbij. En met jullie heerlijke eten, was het net alsof we bij jullie zaten. Nou niet helemaal natuurlijk, maar hopelijk tot gauw ziens. Groetjes

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke thuisgebracht maaltijd. Mooi portie en goed warm.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds heerlijke saté gegeten. Smaakvol, royale portie en netjes op de aangegeven tijd bezorgd

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke hamburgers, jammer dat er dit keer geen whisky saus bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1x besteld op aanraden van de buren, maar zeker niet voor de laatste x. Zeer tevreden!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. Eten lekker warm en meer dan genoeg! Goede reacties van alle collega's. Bedankt en tot een volgende keer

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, het duurde alleen bijna 1,5 uur voordat het er was. En dat voor de woensdagavond.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eenvoudig te bestellen en prima eten !

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig en heerlijk eten!! Super bezorging!!

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+Op tijd +Warm eten +Netjes verpakt +Lekker eten +Goede portiegrootte

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Verschillende keren gegeten en afgehaald. Goed restaurant, heel gezellige bediening en erg lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten. Helaas was de groente koud. Maar gaan zeker nog een keer bestellen.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister deze bestelling gedaan. Ik heb 1 klein dingetje: Misschien is het mogelijk om de couscous iets duurder te maken en daar wat groenten door te gooien voor de smaak Nu was het een vrij zoute hap die overigens ook niet echt warm was. Zie het meer maar als tip dan als klacht.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een luxe, we hebben heerlijk gegeten. De kwaliteit was zoals we van jullie gewend zijn weer prima

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep en salade prima en lekker. Helaas heeft de lasagne te lang volgens mij in de oven gestaan, vond het niet lekker

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi was erg smakelijk!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en goed verzorgd geleverd. De pasta met garnalen was ook mét garnalen en de spareribs veel vlees! Geleverd op het moment dat aangegeven was. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben hier al meerdere keren besteld en wederom heerlijk gegeten. Mooi om de afgesproken tijd stond de bezorger voor de deur. Eten goed warm en meer dan genoeg. Zeker een aanrader!

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburger, rijkelijk belegd!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gekozen voor de schnitzel met champignonsaus. Was prima, ruim voldoende en lekker. Groenten, friet, salade mayonaise,dressing, warm broodje. Complete maaltijd dus. Goed warm bezorgd op afgesproken tijdstip.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En fijn op de gewenste tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed verzorgd uit, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden Carpaccio salade, maar helaas was de sla niet gewassen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta gamba had niet veel smaak. En de prijs was niet in verhouding. Overige gerechten waren goed.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt thuisgemak !!!! Goede saté en krokante friet! Zeer tevreden!!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime portie Bezorging keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn heel goed bezig.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

we hebben lekker gegeten. de buurtjes

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd keurig rond afgesproken tijdstip gebracht. Het was mog goed warm. Alleen bij de maaltijdsalade vis moest je de paling zoeken en de tonijn zat er helemaal niet in. Wel ruim genoeg zalm en gamba's .

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door een een of andere computer storing kwam de bestelling veel later binnen.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende tournedos met Stroganoff saus! #aanrader Salade met dressing prima, lekkere patatten, alleen de groentes mogen wel wat 'spannender'.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en overdadig.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er allemaal heel verzorgt uit,aar de hot spareribs waren dusdanig zout dat ze niet te eten waren. Rest van het eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk genoten van jullie gerechten. Bezorging keurig op het gewenste tijdstip, royale porties en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vanaf beging van Thuisgemak ,maaltijden bij jullie besteld, heerlijk !

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen via de website. Op de aangevraagde tijd werd alles keurig bezorgd. Erg lekker en genoeg.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima,voor herhaling vatbaar

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd ,heerlijk gegeten. Van alles ruim voldoende en warm bij aankomst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. Gr.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten spareribs hadden misschien iets langer gemogen was nog moeilijk van bot te krijgen

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goed warm! En op tijd bezorgd door aardige jongelui! Jammer dat jullie niet in de Egmonden bezorgen, zegt een familielid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging, en het eten was super!!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas misten we de kruidenboter dit keer. Wel twee bakjes mayonaise, wat misschien wat overdreven was ;-) Verder was carpacciosalade weer heerlijk!

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen. Bezorging keurig op tijd. Kwaliteit van de gerechten is goed, royale porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten niet lekker warm deze keer en driekwartier te vroeg bezorgd. Ben ik niet gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden een deel van de saté wat lauw en het zou fijner zijn als het eigeel op de rauwkost niet slap zou zijn. Alles zat onder het struif.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vissalade: Het valt ons op dat de salade minder gevuld zijn. Gisteren bv geen tonijn en weinig smaak aan de vis.. Er zit steeds minder bij, geen lekker broodje uit de oven met knoflookboter bijvoorbeeld. De prijs wordt wel steeds hoger. Dit hebben wij overigens al eerder gemeld. Bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig het gerecht van de week. Gevarieerd en altijd weer erg lekker! En keurig op tijd bezorgd.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de hartige taart heel erg zout, Dat was jammer. andere keren is het altijd heel goed bevallen dus geen reden om niet meer te bestellen.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een vissalade besteld maar het valt mij op dat de prijs steeds hoger wordt en de hoeveelheid minder. Broodje gesneden met knoflookboter erop mee gebakken is nu ook een ongesneden broodje geworden met losse knoflookboter. Gaat jammer genoeg achteruit! De salade zelf is nog steeds lekker, het gaat met name om garnituur, prijs is wat mij betreft nu aan de bovenkant gekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en een keurige bezorger die op tijd zijn werk kwam doen , ik zeg een absolute aanrader in Heiloo e.o. !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de lasagne aangebrand. De asperges soep was lekker. Dit is de eerste keer dat er wat aan het eten mankeerde....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijdsalades met overheerlijke frieten erbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté. Wel heel erg veel, 1 portie is echt genoeg voor 2.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets meer aan veranderen. Is prima zo!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om vis zonder vissaus gevraagd. Volgens mij heb ik wel degelijk de vissaus gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk shared Valentijnsdiner en stipt op tijd bezorgd! ??

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd! Heel tevreden.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio is van zeer goede kwaliteit! Complimenten! Jammer dat het stokbrood er niet meer bijzit, maar al met al heerlijk gegeten!!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb ervan genoten.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was heerlijk en de porties overweldigend groot. De bezorgtijd van 1,5 uur(!) voor een koude salade is echter veel te lang....

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd werd snel bezorgd, alles was goed warm. We hebben heerlijk gegeten en zijn erg tevreden!

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goed eten en keurig optijd! Alleen kloppen de ingrediënten van de geitenkaassalade niet helemaal, wat er op de website staat zou er ook in moeten zitten. Er stond met zongedroogde tomaat, honing en cashewnootjes. Er zaten gewone tomaten en pecannoten in, geen honing. Evengoed heerlijke salade.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd lauw bezorgd , dat was jammer. Het was gelukkig Chili con carne, dus konden we het zelf makkelijk opwarmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat het broodje en en de kruidenboter er niet bij zaten

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Top verpakt. De hoofdgerechten vacuüm verpakt. Was alleen erg veel voor twee personen! Het voorgerecht was net een hoofdgerecht! En dat terwijl we redelijk grote eters zijn. Al met al een tweede keer meer dan waard en een aanrader.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, na mijn online bestelling was de maaltijd er binnen 15 minuten, dat was super! Carpaccio salade was zelf erg lekker alleen was de patat die er bij zat lauw en niet goed doorbakken en waardoor het nog slap was, hier heb ik dus bijna niet van gegeten.. zonde en jammer!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangegeven met €20 te betalen, heeft bezorger niet genoeg wisselgeld en ben je verplicht meer fooi te geven dan gepland en blijkt de satesaus ook nog waterig.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten. Prima kwaliteit zoals wij gewent zijn.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten was goed warm, prima porties en werd netjes gebeld dat ze een kwartiertje later kwamen. Zeer tevreden!

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het geheel was goed verzorgd en lekker.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Wat je krijgt voor je geld is t zeker waard. Patatjes en een broodje bij je salade en de salade is een perfecte hoeveelheid! De bezorger is ok een aardige jongen! Hier kunnen heel veel jongeren wat van leren! Het duurde alleen zondag avond wel iets langer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en ruime hoeveelheid. Werd keurig op t afgesproken tijdstip bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en van goede kwaliteit

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd gebracht

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere kipsaté !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk warm en werd optijd bezorgd. Bestelling was ruim voldoende voor de 3 personen waar ik voor had besteld. Kortom tevreden en zullen zeker nog eens bestellen.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om een medium gebakken biefstuk, maar was behoorlijk rauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I.p.v. salade een grote zak patat bijgevoegd?

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De porties zijn groot genoeg. Wij hebben wel klein puntjes van kritiek. In de omschrijving had ik vermeld dat wij geen gamba's wilden in de pasta, maar juist meer zalm. Dit had ik ook nog telefonisch gemeld en er zou op gelet worden. Helaas, dat was niet gebeurd. Ook zou er in het kader van de overvloed aan plastic opgelet kunnen worden of er zoveel kleine bakjes mayonaise, kruidenboter en dressing bijgeleverd moeten worden. Het eten is voor herhaling vatbaar.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbrak de kroepoek. Verder was de maaltijd prima

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ?

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde kipsaté viel ons tegen. De stukken waren groot en soms net niet gaar. Wij waren erg teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 70 min voordat het eten er was., en het was gewoon niet echt lekker. Helaas kunnen wij het niemand aanraden...

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer prima! Alleen erg jammer dat t zo lang duurde. Hebben er 45 minuten langer dan de gerekende tijd op gewacht. Vanwege onze trouwdag besloten we iets te bestellen en dit thuis met onze twee jonge kinderen te eten.. (en vlak voordat mijn man weer naar Duitsland vertrok voor zijn werk. ) dit liep nu wel aardig in de soep..?

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie verse producten, die patat vind ik echt om te smullen, alles goed op smaak en zeker niet onbelangrijk : keurig op tijd gebracht door een vriendelijke jongeman

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk gegeten. top.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De dubbele snitzel was niet helemaal gaar, maar voor de rest helemaal top????heerlijk en genoeg. Met heerlijke groenten en zalige saus. ook de tijd zoals afgesproken

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

deze keer de worteltjes niet erg gaar. Een beetje bite prima maar dit was wel erg... Verder prima

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Prima kwaliteit

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! We hadden de varkenshaassate en de vissalade. Beide waren echt verrukkelijk!!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen tonijn in de vissalade (vergeten?). maar het was evengoed heerlijk!

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten voldoende can alles

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, beide gerechten prima verzorgd en heerlijk van smaak.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed. Hoeveelheid is minder geworden dan eerst maar genoeg. Gewoon tevreden!

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker